Program

Registrering og kaffe

08:30 – 09:15

Velkommen

09:15 – 09:25

Innledning

09:25 – 09:45

"Gift med Jobben"

09:45 – 10:10

Pause

10:10 – 10:30

"Hva hadde Bodø vært uten kultur?" med lokale eksempler v/ Gøran Aamot fra Svømmehallen og Parken festivalen, Anders Mehus Coucheron fra Hundholmen Byutvikling, Trine Rimer fra Nordland Theater og Charlotte Nyheim fra Bodø 2024, ungdomskoordinator.

10:30 – 11:30

Lunsj

11:30 – 12:30

"Fra ide i lunsjen til internasjonal Lunch-suksess"

12:30 – 13:15

"Fra Bodø til Beijing, hva lærte jeg på veien?"

13:15 – 14:00

Pause

14:00 – 14:30

"Fra lærling til toppleder, mine refleksjoner"

14:30 – 15:10

"Å ta valg" — Anita intervjuer lokale næringslivsleder, Brita Bjørnbakk fra Riktig Spor, Aino Olaisen fra Nova Sea og Kristin Fagerheim Hammervik fra Aga Advokater.

15:10 – 15:50

Avslutning

15:50 – 16:00

Pause fram til kveldsprogram: Pre-Predrink på Scandic Havet i 17.Etg — Bech Frisør og The London Barber er på plass i 17.etg på Scandic Havet, og gjør deg klar for kveldens program med alle rettigheter fra Roast Bar og Restaurant levert til stolen din. Booking gjøres til 90983056 (The London Barber) eller 92667504 (Bech). (PS: Roast er også åpen for pre-predrinks for de som gjør seg klar hjemme)

16:00 – 18:00

Predrinks på Scandic Havet

18:00 – 18:30

Kveldsprogram ledes av Knut Folkestad og Marie Bakken Sivertsen, akkompagnert av Terje og Kristoffer Nohr. Tre retters middag blir servert med tilhørende vin. Prisutdeling.

18:30 – 22:30

Afterparty på Roast

22:30 –

Denne siden benytter cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer her.