Program 2022

Årets Opplyst-program blir like stjernespekket som i fjor, med en kombinasjon av lokale historier som både går i dybden og i overflaten, og selvsagt med en stemningsfull gallamiddag med prisutdeling og underholdning på kvelden.

Dagprogrammet går fra 08:30 – 15:30, kveldsprogrammet fra 18:00 – 22:00 og afterparty fra 22:00 til langt på natt.

Årets konferansierer Knut Folkestad og Elin Pettersen

I år får Knut Folkestad selskap av Elin Pettersen fra Bofisk, vi storgleder oss!

 

Saksofonist og eventyrer Håkon Skog Erlandsen

For noen år siden fikk Håkon en ide om å spille konserter på de høyeste fjellene på hvert kontinent i verden. Veien fra ide til handling ble kort, og han har nå besteget 4 av sju topper av The Seven Summits. Hvordan kommer man på en slik ide, og ikke minst, hvordan realisere man den, Håkon gir oss sin historie på Opplyst.

 

Gründer av Power Office Trond Eirik Paulsen

Trond Eirik har alltid vært problemorientert, og i andres problemer har han funnet muligheter som har gjort hverdagen enklere for mange. På årets Opplyst tar han oss med oss på idereisen til Power Office, fra en kjeller på Fauske til to toppetasjer i Jakhellngården

 

Fotballtrener for Bodø/Glimt Kjetil Knutsen

Bodø/Glimt har ikke bare blitt norgeskjent, men verdenskjent gjennom sine prestasjoner de siste årene. Sammen med trenerkollega Jonas Kolstad tar Kjetil Knutsen oss med på innsiden av suksessen.

 

Drivere av Rognan Hotel Henry Hansen og Christine Løksti

Samtidig som Henry og Christine gikk gjennom døra etter å ha signert driftskontrakt i 2020 skjedde det ikke bare noe med hotellet, det skjedde også noe med Rognan. Henry og Christine tar oss med på reisen og forteller samtidig om sine tanker for fremtiden.

 

BAdesKen

Komiker bak BAdesKen Ken André Ottesen

Rare og morsomme saker fra landets lokalaviser har gjort BAdesKen til et fenomen på sosiale medier. Nå tar Ken André Ottesen med seg avisutklippene sine og kommer til Opplyst med eget spesialshow for Salten.

 

Produsent for filmen om Sulis Tom Vidar Karlsen

SULIS er filmen om arbeideropprøret i Sulitjelma på begynnelsen av 1900-tallet. Filmen er den største produksjonen et nordnorsk produksjonsselskap noen sinne har løftet. Produsent Tom Vidar Karlsen gir oss et innblikk i hvordan det er å produsere en film midtvinters i Sulis.

 

 

 

 

Astrid

Astrid Louise Lauritzen

Astrid vokste opp i familiebedriften, og ble tidlig voksen da hun tok over rollen som daglig leder på Da Carlo og Rock Cafe. Rollen krevde mye og formet henne på mange måter til den hun er i dag. Astrid brenner for å hjelpe mennesker til å nå sine mål, og i 2016 gründet hun bedriften Din Mentaltrener som ble hennes konkrete virkemiddel. På opplyst bruker hun sin egen historie som eksempel på hvordan du kan lære deg å takle motgang og nå dine mål.

 

Snikksnakk med næringslivet

Vi løfter frem et utvalg av lokale bedrifter gjennom korte og inspirerende presentasjoner. Det er den tradisjonelle Pecha Kucha bolken i ny bekledning, kort fortalt. Med oss i år har vi Nyhamn v/Ingri Sivertsen, Rapida v/Martin Rindahl, K Hansen v/Hege Aaserud Pedersen og Drone Nord v/Benjamin Strøm og Espen Pedersen.

Denne siden benytter cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer her.