Foredragsholdere

Kari Traa

Olympisk mester og gründer

Kari er Olympisk mester med utallige seire på samvittigheten, i tillegg til å være en rivende dyktig gründer.
På Opplyst skal Kari fortelle om hvordan hun har klart å holde drivet og motivasjonen oppe. Hun forteller også om hvordan det var å slutte med frikjøring for å satse som fulltidsgründer.

Jon Morten Melhus

Siviløkonom og komiker

Vi har gleden av å presentere Jon Morten Melhus til årets Opplystkonferanse! Melhus har vært direktør for den Norske Opera, redaktør for Radio 1 i Oslo og produsent på Mot i Brøstet. I dag driver han selskapet “Humor og Lønnsomhet” og beskjeftiger seg som forfatter, konsulent og foredragsholder.
På Opplyst snakker Jon Morten om ledelse, bedriftskultur og kreativitet.

Allan Ellingsen

Statssekretær

Allan Ellingsen er statssekretær i samferdselsdepartementet. Han åpner Opplystkonferansen 2019 ved å fortelle om sine 75 første dager som statssekretær.

Knut Folkestad

Konfransier

Folkekjær Hamarøyværing og radioprater for NRK! Knut har loset oss gjennom alle tidligere Opplystkonferanser, og vi tør rett og slett ikke la vær å gi ham konfransierjobben i år også. Vi gleder oss til et hyggelig gjensyn.

Emilie Tverbak

Konfransier

Emilie er en typisk tusenkunstner; Hun driver med musikal og teater og har blant annet spilt i The Sound of Music og Les Miserables. I disse dager underholder hun Oslos befolkning med konseptet “Show Quiz” sammen med komiker Henrik Thodesen. På Opplyst skal hun lede oss gjennom prisutdelingen sammen med Knut Folkestad.

Gaute S. Hansen

FoU direktør, DIPS.

I 2018 var det DIPS som stakk av med Opplystprisen. Det betyr at på Opplyst i år er vi så heldige å få høre FoU direktør, Gaute S. Hansen, fortelle om hvorfor Salten er viktig for Dips og hvordan de tenker fremover.

Johan Edvard Andreassen

Daglig leder, Salten N950

Lakseslakteriet på Arnøya med det mystiske navnet N950 har blitt et symbol på svært høy kvalitet verden over. På Opplyst kommer Johan Edvard Andreassen som skal fortelle om hele historien: Fra åpning i 1991 til dagens drift. Han deler også noen tanker for framtiden og hvordan de skal fortsette å eksportere verdens beste laks.

Anita Skog

Innovasjon Norge.

Hege Ruud

Daglig leder, Heges matopplevelser.

Hege Ruud har en stor kjærlighet til mat og natur. Hun har startet bedriften Heges Matopplevelser på Styrkesnes. Et konsept som handler om å forsterke natur- og kulturopplevelser i Salten.
Hege skal fortelle sin historie under Pecha Kucha delen på Opplyst.

Roald Jonassen

Daglig leder, Greenfish.

Roald Jonassen er gründer og daglig leder av selskapet Greenfish. De utvikler en havgående drone som skal gjøre fiskerinæringen mer bærekraftig. På opplyst 2019 skal Roald fortelle sin historie under Pecca Kucca delen av programmet.

Rune Wisth

Administrerende direktør, Løwini.

Vigdis Bjellånes

Viseadministrerende direktør, Intunor.

Anders Mjaaland

Administrerende direktør, Østbø.

Paro Lyngmo

Daglig leder, Stemmeprakt.

Paro N. Lyngmo vet hvordan du skal få det sagt! Hun driver bedriften stemmeprakt som hjelper folk å få ut sitt budskap – enten det er gjennom sang eller foredrag. Paro skal inspirere oss under Pecha Kucha-delen på Opplyst. Dette ser vi virkelig fram til!

Ivar Andreas Forn

Styreleder, Bodø 2040

Har du hørt om Bodø2040? Ivar Andreas Forn er en av initiativtakere til gruppen som har som visjon å fremme vekst blant unge, bidra til økt nettverksbygging på tvers av alder, kjønn og jobbsituasjon for å forme Bodø og byens næringsliv frem mot 2040. Han kommer til Opplyst for å fortelle historien bak Bodøs nyeste nettverksgruppe.

Iren Tverå

Flex regnskapsbyrå

Endre Grønnslett

Sulitjelma Fjellandsby

Denne siden benytter cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les mer her.